Linecké čtverečky
Ingredience : těsto : 48 dkg hladké mouky, 28 dkg tuku, 15 dkg cukru moučka, 2 žloutky, 1 van.cukr, citronová kúra
Postup : vše smícháme a necháme odležet přes noc. Druhý den vykrajujeme čtverečky, upečeme. Po vychladnutí slepujeme klasickým vanilkovým krémem a zdobíme bílou čokoládovou polevou.
Boty Santa Clause
Ingredience : těsto :48 dkg hladké mouky, 28 dkg tuku, 15 dkg cukr moučka, 2 žloutky, 1 van.cukr, citronová kúra.
Postup - těsto: vše smícháme a necháme odležet přes noc. Druhý den vykrajujeme tvary botiček a upečeme. Po vychladnutí slepujeme a zdobíme růžovou polevou.
---------------------
Krém: 400ml mléka, 1 jahod.puding, 1 máslo, 25 dkg cukr moučka
Postup- krém: z mléka a pudingu uvaříme hustý puding, necháme vychladnout. Změklé máslo s cukrem vyšleháme do pěny a postupně zašleháváme vychladlý puding.
Střapáče
Ingredience -těsto : 20 dkg hladké mouky, 80 gr. cukr moučka, 20 dkg strouhaného kokosu, 3 PL kakaa, 20 dkg másla.
Postup: vše smícháme, dáme na 1 hodinu do lednice, vyválíme plát silný 3 mm, vykrajujeme kolečka a upečeme. Slepujeme krémem a zdobíme citron.polevou a zdobíme dle fantazie.

Citronová kolečka
Ingredience - těsto : 30 dkg hladké mouky, 8 dkg cukru moučka, 21 dkg tuku, šťáva a kúra z 1/2 citrónu
krém: 15 dkg slazeného kondenzovaného mléka, 15 dkg másla, 2 lžíce citrónonové šťávy
Postup: vše smícháme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyválíme a vykrajujeme kolečka. Po upečení slepujeme krémem. Zdobíme citronovou polevou obarvenou růžovou gelovou barvou.
Krém: 12 dkg másla, 80 gr. cukr moučka, 1 PL kakaa, 3 PL rumu, 80 gr. jemně strouhaných vlašských ořechů - vševyšlehat.

Dordoletky
Ingredience : 35 dkg hladké mouky, 17 dkg cukr moučka, 15 dkg mletých vlašských ořechů, 20 dkg tuku,
1 vanilkový cukr, 3 žloutky.
Postup: ze všech ingrediencí uděláme těsto, přes noc necháme odležet v lednici. Druhý den vyválíme, vykrajujeme kolečka, po upečení necháme vychladnout a každé kolečko prvně potřeme rumem a pak slepíme 3 kolečka jakýmkoliv krémem. Poté potřeme krémem kolem dokola a obalíme v ml.ořechách a nahoře potřeme čokoládovou polevou a ozdobíme sněhovou vločkou.