Aranka L

ARANKA L

Směs na laskonky Aranka L

Směs na výrobu cukrářských laskonek

dávkování: 265g tekutých bílků + 570g cukru krupice +  175g vody + 500g Aranky L

  • sypká směs na výrobu laskonek

  • zpracování: 2/3 cukru krupice svaříme s vodou na 112-115°C, současně 1/3 cukru krupice vyšleháme s tekutým bílkem, do kterého pozvolna zaléváme cukrený roztok a došleháme, směs Aranka L zamícháme do důkladně vyšlehané a částečně vychladlé hmoty, kterou dále  zpracováváme na výrobu laskonek

  • složení: arašídová drť pražená, cukr, rýžová mouka, aroma (s lupinou)

  • alergeny: jádra podzemnice olejné (arašídy), vlčí bob (lupina), mohou se objevit stopy obilovin, vajec, soji, mléka, sezamových semen, skořápkových plodů

  • hmotnost: 500g

 

Klikněte ZDE: