Emily cream

Krém za studena EMILY CREAM je prášek, který se jednoduše vymíchá s vodou v poměru 1:3... 100g  EMILY CREAMU na 300ml studené vody

- po cca desetiminutovém stání zhoustne a ztuhne ... je jako vychladlý puding

-  je termostabilní ... proto vhodný i na pečení - neteče

- není nikterak přeslazený

- když netrefíme potřebné množství, můžeme snadno a rychle přidělat další potřebné množství
 

Základní dávkování:

Postup: smícháme směs Emily Cream 120g + 250g voda . K dosažení krému s bohatší vůní i chutí je možné použít mléko (15-25ºC) místo vody: smícháme směs Emily Cream 100g + mléko 250g., vznikne vanilkový pudink, se kterým můžeme dále pracovat. Můžeme použít jako náplň do pečených zákusků nebo přidáním másla vyšleháme máslový krém. Pokud k Vanilmixu přidáme hned kakao, vznikne výborný kakaový pudink. Po přidání rumu či rumového aroma lze použít na náplň věnečků z odpalovaného těsta.

Máslový krém z EMILY CREAMu: vyšleháme 250 g másla a postupně vešleháme připravený EMILY CREAM (ze 120 g Emily creamu +250g vody). Můžeme dochutit rumem nebo ochucovací pastou

Šleháme dohladka

Podobným způsobem můžete použít i VANILMIX

Koupíte zde: