Karina MOCCACINO

Směs Karina Moccacino - kávová zrna 250 g

Karina Moccacino je již připravená sypká směs určena pro výrobu kávového zrna, ale i pro výrobu různých dezertů a cukrářských výrobků. Dále ji můžete použít k ochucení a ztužení lehkých cukrářských krémů připravených ze živočišné šlehačky, rostliných krémů nebo másla. Stačí tenká vrstva a výrobek dostane luxusní kávovou chuť a vůni.

Se směsí KARINA Moccacino si výrazně usnadňíte výrobu Kávového zrna i dalších kávových dezertů.

 

Postup na přípravu šlehačkového kávového krému

Kariny Moccacino: 1000 g
Voda pitná do Kariny: 500 g
Šlehačka nebo rostlinný krém: 2000 g   

  • Směr smíchejte s vodou a nechte 15 minut bobtnat.
  • Mezitím si vyšlehejte šlehačku.
  • Poté přimíchejte kávovou směs Karinu a vše společně vyšlehejte do hladkého krému.                                                    

Klikněte ZDE: