Krém s Bešamelem (moučnou kaší)

Krém s Bešamelem ( moučnou kaší)
250 ml mléka, 2 vrchovaté lžíce polohrubé mouky, 1 vanilkový cukr, 50g tuku Omega. 250 g másla, cukr a rum dle chuti.

Postup: smícháme mléko s moukou a za stálého míchání vaříme na hustou kaši.
Když zhoustne, odstavíme a vmícháme Omegu a vanilkový cukr. Mícháme dokud se
tuk nerozpustí. Necháme vychladnout, občas promícháme, aby se nevytvořil
škraloup. (nedávat do lednice, aby nebyl krém moc studený)
Samostatně ušleháme máslo s cukrem . Pak po troškách vešleháváme vychladlou
kaši
Zašlehávat musíme po troškách, ne studenou, ne horkou, jinak by se krém
srazil.
Dochutíme rumem

Krém se skvěle hodí jak na potadované dorty, tak na drobné cukrůví, rolády i řezy

Nebojte se obměňovat příchutě u krémů. Použijte ochucovací pastu a budete mít krém pokaždé s jinou příchutí.

Koupíte ZDE:

Ochucovací pasty jsou vynikající pro ochucení a obarvení  krémů, šlehaček a cukrářských těst, náplní, polev i dekorací. S ochucovacími pastami rychle a jednoduše vytvoříte širokou řadu odlišných dezertů, cukrářských i některých pekařských výrobků. Od slavnostních dortů a moderních zákusků po jemné pečivo polévané fondánem.

Pasty výrobkům dodávají na atraktivnosti, mají příjemnou chuť a krásnou barvu.

Dobře se s nimi pracuje, jsou polotekuté a dávkují se dle druhu 1% - 4% na 1 kilo cukrářské hmoty - nebo dle chuti.