MILKY CREAM

Cukrářská směs na ztužení šlehačky, jogurtu, zakysané smetany nebo tvarohu.

Použití za studena.

Dávkování je závislé na použitých surovinách

Jedinečný cukrářský přípravek k našlehání a ztužení mlékárenských výrobků. Touto směsí vytvoříte  velmi jemné a osvěžující krémy.

Tyto vzniklé krémy můžeme plnit jak do rolád, řezů. V kombinaci s ovocem do pohárů či zákusku.

Dávkování:

S tvarohem

1000 g tvaroh                                     

400 g Milky cream                               

350 g voda                      

Zakysaná smetana nebo jogurt   

zakysaná smetana (nebo jogurt) - 1000 g

Milky cream - 400 g

voda  - 150 g

Tvaroh, jogurt nebo zakysanou smetanu promícháme s vodou, přidáme Milky cream a 5 minut intenzivně šleháme.

Balení: 1 kg

KOUPÍTE  ZDE: