MONTANA

MONTANA

Potahovací hmota - sypká směs

Směs , kterou DOKONALE  nahradíte DOMÁCÍ MLÉČNÝ MARCIPÁN.

Ušetříte si namáhavou práci, která vás obvykle čeká při zpracování mléčného marcipánu. Navíc tato hmota bude mít daleko lepší vlastnosti - elastičtější a neteče!!

MONTANA - sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování.

 

Kompletní směs Montana znamená velmi jednoduchou a rychlou přípravu, tzn. odpadá zdlouhavá doba navažování jednotlivých surovin. Montana si zachovává vláčnost i po přídavku kakaového prášku.
Homogenní hmota je bez samostatných částeček po jednotlivých surovinách.

Doporučená receptura:
- Montana 1000g
- Voda pitná 150 - 170 g
- 100% tuk 50 g
Postup zpracování:
Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlostí v kotlíku šlehacího stroje protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá vyzrát nejméně 3 hodiny. Doporučujeme nechat odležet až 24 hod.
Skladujeme při běžné provozní teplotě.

Klikněte ZDE