OCHUCOVACÍ PASTY

 

 

Ochucovací pasty jsou vynikající pro ochucení a obarvení  krémů, šlehaček a cukrářských těst, náplní, polev i dekorací. S ochucovacími pastami rychle a jednoduše vytvoříte širokou řadu odlišných dezertů, cukrářských i některých pekařských výrobků. Od slavnostních dortů a moderních zákusků po jemné pečivo polévané fondánem.

V cukrářské výrobě mají široké uplatnění, přidávat je můžete do těst, šlehaček, krémů, marcipánu, fondánu, čokolády i nátěrových gelů. Ve šlehačkových či tukových krémech můžete pasty navíc kombinovat

Pasty výrobkům dodávají na atraktivnosti, mají příjemnou chuť a krásnou barvu.

Dobře se s nimi pracuje, jsou polotekuté a dávkují se dle druhu 1% - 4% na 1 kilo cukrářské hmoty - nebo dle chuti.

Koupíte ZDE: