Roláda která nepraská

ROLÁDA
3 vejce  (bílky oddělíme na sníh)
80 g krupicového cukru
80 g hladké mouky
2 lžíce polévkové kakaa (20 g)
1 vanilkový cukr
 
Žloutky vyšlehejte s polovinou krupicového cukru a vanilkovým cukrem do husté pěny.
Bílky vyšlehejte se zbylým cukrem na pevný sníh. Obě hmoty zlehka spojte a opatrně vmíchejte prosátou mouku s kakaem.
Hmotu rozetřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 200 stupňů asi 8 minut. Po upečení plát sejměte z plechu, poprašte moukou a otočte na papír nebo utěrku. Nechte vychladnout, pak papír opatrně sloupněte.
Potřete tence marmeládou, rozetřete krém a napevno smotejte.