Šárka Marchovská

Čokoládové kostky :

Suroviny:

200g čokolády na vaření

100g slazeného kondenzovaného mléka
 200g sušeného ovoce (jablka, švestky, datle,...) nakrájeného na malé kousky a namočené v rumu

Postup: Čokoládu rozpustíme a smícháme s kond. mlékem a ovocem. Nalijeme do misky vyložené potravinářskou folií, necháme částečně ztuhnout a nakrájíme na kostky, obalíme v cukru.      

hnědá ořechová kolečka slepovaná nutelou, rafaelo, foukané mandlové, čokodatlové kostky, linecké, kokos. tyčinky, medové trojhránky.

tlapky, šuhalky-čoko s kokos.náplní, skořicové trojúhelníčky, vanil.rohlíčky, čokoláda, skořic.slepované povidly, sádlové

 

žabí huby, ořech. sušenky, košíčky s ořech. náplní, bábovičky- nepečené, čokoládovohrozinkové koule, kešu tyčinky, mandlové slzičky- krém, srdíčka s ořech. náplní, lískové koláčky

kakaové rohlíky, kokosky - krém a marmeláda, čokol. hvězdičky, plněné ořechy, makové krémové, moka.